Български пощи

200 x 110

Фонд "Социална закрила"

Проекти по ОПАК

1OPAC

ОП Развитие на човешките ресурси

"Социална подкрепа за семейна заетост"

1logoЕSF

Местна инициативна група

"Готови за успех"

logo-bg-right

ПРСР 2014-2020 г.

logo bg right no back

В БРАТЯ ДАСКАЛОВИ ОБЛАСТЕН ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР СТАРА ЗАГОРА ПРОВЕДЕ ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА НА ТЕМА "КАК ДА РАЗРАБОТИМ УСПЕШНО ПРОЕКТНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ?"

На 14.06.2012 г., в залата на общинска администрация Братя Даскалови, Областен информационен център Стара Загора проведе информационна среща на тема: "Как да разработим успешно проектно предложение?".

В информационната среща участваха представители на общинска администрация, училища, читалища. Участниците в срещата се запознаха с етапите на разработване на проектно предложение, елементите на формуляра и бюджета на проекта.

Подробно бе разяснено как се формулират общите и специфични цели на проекта, целевата група, как се планират дейностите и методологията за реализация на проекта. В презентацията се акцентира на правилното разбиране на съдържанието на всеки един от елементите на формуляра и тяхната логическа последователност.

Обсъдени бяха основните принципи и често допускани грешки при изготвяне на бюджет на проектното предложение. Ключов фактор за успешно проектно предложение е окомплектоването на проекта съгласно изискванията на всяка конкретна схема.

От презентацията стана ясно, че:

- Добре написаният проект не винаги означава добре изпълнен проект и

- При попълване на формуляра на проекта винаги трябва да се мисли как ще се изпълнява написаното.

Областният информационен център е създаден в рамките на проект „Изграждане на Областен информационен център – Стара Загора”, финансиран от Оперативна програма „Техническа помощ”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

За допълнителна информация:  Име на служител: Петя Ацинова Длъжност: управител; Тел:. 0889 199180

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.