Български пощи

200 x 110

Фонд "Социална закрила"

Проекти по ОПАК

1OPAC

ОП Развитие на човешките ресурси

"Социална подкрепа за семейна заетост"

1logoЕSF

Местна инициативна група

"Готови за успех"

logo-bg-right

ПРСР 2014-2020 г.

logo bg right no back

На 11.06.2014 г. /сряда/ от 10,00 часа в зала на Община Братя Даскалови, Областен информационен център – Стара Загора в партньорство с местната управа на община Братя Даскалови, организира информационна среща с лектор от Ирландия на тема: „Европейски средства за местно развитие. Опитът на Ирландия“.

Джон Бътлър, експерт местно развитие от Ирландия, ще представи опита на своята страна в управлението на европейски средства. Гостът ще сподели успешни практики и предизвикателства пред местното икономическо развитие на малките общини и възможностите им за подкрепа с европейски средства.

ОИЦ – Стара Загора е част от мрежата от 28 информационни центрове за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Техническа помощ”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Повече информация за програмата на събитието може да намерите ТУК.
За допълнителна информация:
Име на служител: Петя Ацинова, Управител
Тел:. 0889 199180, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.