Български пощи

200 x 110

Фонд "Социална закрила"

Проекти по ОПАК

1OPAC

ОП Развитие на човешките ресурси

"Социална подкрепа за семейна заетост"

1logoЕSF

Местна инициативна група

"Готови за успех"

logo-bg-right

ПРСР 2014-2020 г.

logo bg right no back

СТРАТЕГИЧЕСКИ РАМКИ НА НОВИЯ ПРОГРАМЕН ПЕРИОД, ВАЖНИ АКЦЕНТИ И ПРАКТИЧЕСКИ НАСОКИ ЗА РАЗРАБОТВАНЕ НА ОБЩИНСКИЯ ПЛАН ЗА РАЗВИТИЕ 2014 – 2020 ГОДИНА.

   На 29.01.2013 г. /вторник/ от 13.30 часа в залата на общинска администрация Братя Даскалови, Областният информационен център Стара Загора организира информационна среща на тема „Стратегически рамки на новия програмен период, важни акценти и практически насоки за разработване на общинския план за развитие 2014-2020 година“.

   Навлизаме в период на подготовка на стратегическите документи, които ще обуславят националното, регионално и местно развитие през следващите 7 години. Общинските планове за развитие са от съществено значение за привличане на ресурси за развитие на местната общност. 

   Участниците в информационната срещата ще имат възможност да обсъдят с арх. Белин Моллов, експерт в сферата на регионалното развитие и стратегическото планиране, важни практически аспекти на разработването на плана за развитие на община Братя Даскалови.

ОИЦ – Стара Загора е част от мрежата от 28 информационни центрове за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Техническа помощ”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

За допълнителна информация: Име на служител: Петя Ацинова - Управител Тел:. 0889 199180, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.